Retourneren van producten

Wij hopen dat uw aankoop u helemaal bevalt. Is dat toch niet het geval, dan heeft u het recht binnen de 14 dagen na ontvangst uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de Tebo Rowing geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@teborowing.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen een redelijke termijn terugstorten nadat het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of sporen van gebruik tonen of de verpakking is meer beschadigd dan nodig om het product te proberen, dan behouden we ons het recht voor om geen terugbetaling te doen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Zorg er ook voor dat u bij een retour steeds een trackingcode ontvangt van de post- of pakjesdienst waarmee u werkt. Tebo Rowing is niet verantwoordelijk voor retours die niet (tijdig) zouden worden ontvangen. 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@teborowing.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.