Over Tebo Rowing

Tebo Rowing verdeelt custom roeikleding van het Amerikaanse topmerk JL Racing voor roeiverenigingen in Benelux , Frankrijk en Noorwegen. Daarnaast hebben we ook een Retail Shop Online waar we de technische JL roeikleding aanbieden. De meeste items die je daar vindt zijn exclusief voor de Benelux markt ontworpen en geproduceerd. 

Vanuit zijn passie voor de roeisport, richtte Stephan Nimmegeers in 2000 Tebo Rowing op. De naam is een verwijzing naar Stephans dochters Tess en Bo, allebei zelf actief geweest in de roeisport. Als roeier en roeicoach heeft Stephan zelf aan den lijve ondervonden hoe belangrijk goed doordachte technische roeikleding is voor de zeer technische roeisport. 

Tebo Rowing heeft daarom gekozen om alleen de roeikleding te verdelen van het Amerikaanse topmerk JL Racing. JLRacing (genoemd naar Joline Esparza, vice wereldkampioen roeien) staat voor eerlijke, kwalitatieve technische roeikleding. 

Vanuit hun ervaring en dagdagelijkse betrokkenheid bij de roeisport adviseert Tebo Rowing u graag bij het kiezen van de gepaste roeikleding.